dinsdag 12 maart 2013

Nieuwe Lighting Kit van Rogue!

De Rogue XL Pro Lighting Kit is een pakket waarmee diverse lightshapers zijn te vormen. U kunt bijv. een softbox, striplight of vormbare reflector maken.

Standaard geeft de XL Pro Flashbender Reflector u de mogelijkheid om het licht direct te bouncen of reflecteren via een groot wit oppervlak, zodat u een groot gebied indirect kunt uitlichten. Maar doordat u de reflector kunt buigen zijn er zeer verschillende manieren mogelijk om het licht te 'plaatsen' waar u dat wilt.

Door middel van de Strip Box bevestiging kunt u van de reflector een striplight maken, wat bijvoorbeeld zeer handig is om bepaalde contouren weer te geven of te benadrukken. Doordat de reflector te buigen is kunt u zelf bepalen hoe 'breed' de lichtbundel is en waar de overgang van highlights naar schaduw is. Maar ook voor stilleven fotografie kan een striplight zeer mooie lichteffecten geven.

Wanneer de Softbox Attachment is gebruikt, ontstaat er een lichtbrom die het licht meer rechtstreeks naar het onderwerp stuurt. Doordat de reflector nu aan de bovenkant is afgeschermd, kan er geen licht meer naar boven en gaat alles direct naar het onderwerp, maar doordat er een diffusor aan de voorkant zit, ontstaat er vrij zacht licht en worden harde reflecties verzacht.

Met de Zilver/Zwart attachment kun je een sterker contrast maken of het licht dempen met de zwarte kant. Kortom, met deze kit kun je alle kanten op.

Adviesverkoopprijs : €92,95 ex BTW.
Uit voorraad leverbaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten